Κατασκευαστές

Δίπλωμα χειριστή Drone Α1/Α3 & A2 EASA

Νέο

Αποκτήστε Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Χειριστή ΣμηΕΑ για όλες τις υποκατηγορίες Α1/Α3 & Α2 της ανοιχτής κατηγορίας.

(Μετά την αγορά, θα σας αποσταλλεί μοναδικός κωδικός προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στην διαδικασία εγγραφής στην εκπαιδευτική μας πλατφόρμα)

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σε απόθεμα

€160,48 χωρίς Φ.Π.Α.

€199,00 με Φ.Π.Α.

Αποκτήστε Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Χειριστή ΣμηΕΑ

Αποκτήστε Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Χειριστή ΣμηΕΑ στην GeoSense UAS Academy, επίσημα Πιστοποιημένο και Αδειοδοτημένο από την Υ.Π.Α. Εκπαιδευτικό Κέντρο Χειριστών ΣμηΕΑ, από τα πρώτα σε ολόκληρη την Ελλάδα και πλήρως εναρμονισμένο κατά EASA.

Πλήρως αυτοματοποιημένη εκπαιδευτική διαδικασία

Άρτια σχεδιασμένο (online) εκπαιδευτικό υλικό και εξέταση μέσω ερωτηματολογίου, σας παρέχει την δυνατότητα απόκτησης  Ευρωπαϊκού Διπλώματος Χειριστή ΣμηΕΑ για όλες τις υποκατηγορίες της Ανοιχτής Κατηγορίας.

  • Α1 – Πτήση πάνω από πλήθος αλλά όχι πάνω από συγκεντρώσεις ατόμων

  • Α2 – Πτήση σε μικρή απόσταση από πλήθος ή συγκεντρώσεις ατόμων

  • Α3 – Πτήση μακριά από πλήθος και συγκεντρώσεις ατόμων

H GeoSense UAS Academy αποτελεί επίσημα Πιστοποιημένο και Αδειοδοτημένο από την Υ.Π.Α. Εκπαιδευτικό Κέντρο Χειριστών ΣμηΕΑ, από τα πρώτα σε ολόκληρη την Ελλάδα.  Πλήρως εναρμονισμένο κατά EASA, με ολοκληρωμένη αυτοματοποιημένη διαδικασία εκπαίδευσης/εξέτασης για την χορήγηση Ευρωπαϊκού διπλώματος Επαγγελματία Χειριστή ΣμηΕΑ.

Γίνετε Πιστοποιημένοι Χειριστές ΣμηΕΑ

H GeoSense, πρωτοπόρος στο χώρο των Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ), όντας η πλέον έμπειρη ελληνική εταιρεία που εισήγαγε πρώτη την τεχνολογία των ΣμηΕΑ για επαγγελματική χρήση στην Ελλάδα και έχοντας πλέον το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην κατηγορία αυτή, ενώνει τις δυνάμεις της με την Filmcopters, την πλέον έμπειρη και πρωτοπόρο εταιρεία στον σχεδιασμό, κατασκευή και χειρισμό εξειδικευμένων ΣμηΕΑ για ειδικές εφαρμογές και έργα σε όλο τον κόσμο, λειτουργώντας ένα από τα πρώτα - και εξαιρετικά λίγα στην Ελλάδα - πιστοποιημένα Εκπαιδευτικά Κέντρα χειριστών ΣμηΕΑ.

Το Πιστοποιημένο & Αναγνωρισμένο από την Υ.Π.Α. κατά EASA Εκπαιδευτικό Κέντρο GeoSense UAS Academy εφαρμόζει το διεθνές πρότυπο συστήματος διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 & ISO 14001 και στην κατηγορία παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης, ενώ τηρεί όλα τα προβλεπόμενα επίπεδα ασφαλείας.

Η GeoSense UAS Academy εναρμονίζεται πλήρως με τους κανόνες της Υ.Π.Α. και την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν δίπλωμα χειρισμού ΣμηΕΑ, πιστοποιημένο από την Υ.Π.Α. κατά EASA.

Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Υ.Π.Α. και τους Νέους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς