Κατασκευαστές

Parrot ANAFI Work

PF728100

Νέο

Η καινούρια γενιά των Drones ακούει στο όνομα Anafi WORK.

Είναι η ιδανική 4K ULTRA-COMPACT λύση για επαγγελματική χρήση αλλά και για αναψυχή, με υψηλή αντοχή σε ανέμους, συνοδευόμενο από επιπλέον μπαταρίες, παρελκόμενα και λογισμικό σε εξαιρετική τιμή.

Περιέχει συνδρομή 1 έτους στο λογισμικό Pix4D Cloud καθαρής αξίας 1.700€ 

(Η τιμή των 999€+φπα ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σε απόθεμα

€999,00 χωρίς Φ.Π.Α.

€1.238,76 με Φ.Π.Α.

Η εξαιρετική τεχνικοοικονομική λύση για επαγγελματική χρήση αλλά και για αναψυχή με ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή 1 έτους του κορυφαίου λογισμικού φωτογραμμετρίας Pix4D Cloud καθαρής αξίας 1.700€

Το ANAFI WORK περιλαμβάνει το προηγμένο αεροσκάφος ANAFI εξοπλισμένο με ένα πρωτοποριακό σύστημα απεικόνισης, μία κάμερα 4K / 21MP με δυνατότητα κατακόρυφης κίνησης 180°και 2.8x zoom (στο video), επιτρέποντάς σας να φωτογραφίζετε εύκολα ακόμη και απρόσιτες περιοχές.

 

Το ANAFI WORK είναι το τέλειο εργαλείο, έτοιμο να πετάξει σε ελάχιστο χρόνο. Το drone λειτουργεί για 1 ώρα και 40 λεπτά με τις 4 έξυπνες USB-C μπαταρίες.

Μεταφέρεται εύκολα οπουδήποτε με την τσάντα μεταφοράς.

Το ANAFI WORK επιτρέπει στους επαγγελματίες να δημιουργούν γρήγορα και εύκολα τρισδιάστατα μοντέλα και χάρτες, χρησιμοποιώντας τη συνδρομή ενός έτους του φωτογραμμετρικού λογισμικού Pix4Dcloud.

Pix4Dcloud

Το πλέον δημοφιλές λογισμικό φωτογραμμετρίας σε online έκδοση. Παράγει υψηλής ακρίβειας 2D χάρτες και 3D μοντέλα από εικόνες με εργαλεία ογκομέτρησης, μέτρησης αποστάσεων, εμβαδού και μηκοτομών.

Αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο διαμοιρασμού δεδομένων και συνεργασίας με τους πελάτες σας με δυνατότητα εισαγωγής σημειώσεων και σχολίων πάνω στους χάρτες.

Η πρόσβαση στα δεδομένα γίνεται με τη χρήση ενός browser Η/Υ, κινητού ή tablet.

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΣΤΑΘΜΗ ΘΟΡΥΒΟΥ  Το ANAFI WORK δημιουργήθηκε για να αντισταθεί σε δυνατούς ανέμους μέχρι 50km/h με τέλεια σταθερότητα, χάρη στο ισχυρό σύστημα πρόωσης.

Το ANAFI WORK είναι αθόρυβο, οι συνάδελφοί σας δεν θα παρατηρήσουν καν την παρουσία του drone, επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν στην εργασία τους.

NO FLIGHT ZONES

Πετάξτε ελεύθερα παντού, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Geofence, μπορείτε να ορίσετε μια συγκεκριμένη περίμετρο πτήσης βάσει του μέγιστου υψομέτρου και της απόστασης, διασφαλίζοντας ότι το drone θα παραμείνει στην περιορισμένη περιοχή αποστολής.

RETURN ΤΟ ΗΟΜΕ & GEOFENCE SAFE FLIGHTS

Με τη λειτουργία Smart Return to Home, το ANAFI WORK θα επιστρέφει πάντα στην αρχική του θέση με το πάτημα ενός κουμπιού στο Parrot Skycontroller 3.

Το σύστημα περιλαμβάνει:

  • 1 x ANAFI DRONE
  • 1 x PARROT SKYCONTROLLER 3
  • 1 x ΤΣΑΝΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
  • 4 x SMART ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ
  • 1 x MULTI-PORT USB CHARGER
  • 8 x ΕΛΙΚΕΣ
  • 1 x 16 GB SD CARD
  • 1 x USB-A TO USB-C ΚΑΛΩΔΙΟ
  • 12 μήνες συνδρομή στο λογισμικό φωτογραμμετρίας Pix4Dcloud καθαρής αξίας 1.700€

 

ANAFI WORK: Η πλέον ολοκληρωμένη & οικονομική λύση για τον επαγγελματία!