Η Εταιρεία

Η GeoSense ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό την παροχή λύσεων στο κλάδο της Γεωπληροφορικής. Από τότε μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στην εμπορία Μη Επανδρωμένων Συστημάτων UAV/UAS (ΣμηΕΑ), Ρομποτικών Συστημάτων, Δεκτών GPS/GNSS, Τοπογραφικού Εξοπλισμού, 3D Laser Σαρωτών, Συστημάτων Mobile Mapping, Γεωραντάρ, Θερμικών καμερών, εξειδικευμένου Τεχνικού Λογισμικού, ειδικών προϊόντων Η/Υ κ.α., ενώ ταυτόχρονα, παρέχει υποστήριξη σε πάσης φύσεως μελέτες και έρευνες που σχετίζονται με την δραστηριότητα της.

Το 2011 εισήγαγε το πρώτο UAS σύστημα για επαγγελματική χρήση στην Ελλάδα, όντας πρωτοπόρος στην Ελλάδα στην τεχνολογία των επαγγελματικών drones, ενώ τα τελευταία 10 έτη αντιπροσωπεύει και διαθέτει μια σειρά μη επανδρωμένων ιπτάμενων συστημάτων για άκρως επαγγελματική χρήση.

Το 2019, η GeoSense μεταφέρεται σε νέες μεγαλύτερες και σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Τέρμα Προέκτασης Μαιάνδρου, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας αποτελείται από άτομα με βαθιά γνώση του αντικειμένου, έχοντας μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών και πολυετή εμπειρία, καθώς και από  ειδικούς συνεργάτες σε αντικείμενα προγραμματισμού, τηλεματικής, GIS και Γεωπληροφορικής. Επιπλέον, η εταιρία έχει συνάψει συνεργασίες με ελληνικές & ξένες εταιρίες για την ολοκλήρωση της γκάμας των προϊόντων της.

Η εταιρεία διαθέτει και λειτουργεί δύο ηλεκτρονικά καταστήματα, το e-GEOSENSE, στην διεύθυνση www.e-geosense.gr και το MADCOW, στην διεύθυνση www.madcow.gr όπου όλες οι συναλλαγές είναι συμμορφωμένες με το παγκόσμιο προτυπο για την προστασία της πληροφορίας των καταναλωτών και καλύπτονται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας.

Η GEOSENSE είναι πιστοποιημένη και εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008.