Κατασκευαστές

Laser αποστασιόμετρο Leica Disto S910 SET

805080-set

Νέο

Το νέο DISTO S910, δίνει διαφορετική οπτική και μοναδική ευελιξία στον τρόπο που μετράμε αποστάσεις.  Χρήσιμο σε κάθε εφαρμογή, είτε πρόκειται για μέτρηση αποστάσεων απλών επιφανειών είτε για μέτρηση αποστάσεων σε επιφάνειες με πολύπλοκη δομή/μορφή, για παραγωγή as-built 2D αρχιτεκτονικών σχεδίων ή/και συγκέντρωση δεδομένων για δόμηση Κτιριακών Πληροφοριακών Μοντέλων (BIM) κλπ.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σε απόθεμα

€1.544,00 χωρίς Φ.Π.Α.

€1.914,56 με Φ.Π.Α.

*Περιλαμβάνει ανυψωτικό τρίποδα, βάση ακριβείας, ανθεκτική βαλίτσα μεταφοράς.

Νέα πρωτοποριακή τεχνολογία P2P

Το Leica DISTO™ S910 είναι το πρώτο αποστασιόμετρο στον κόσμο που ενσωματώνει την τεχνολογία P2P. Σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη «έξυπνη» βάση και τον αισθητήρα κλίσης δίνει μοναδικές δυνατότητες μέτρησης αποστάσεων από μία μόνο θέση. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα και άμεσα ρεαλιστικές απεικονίσεις υποδομών και να συλλέξουν ακριβείς πληροφορίες για επεξεργασία.

Αποθήκευση των δεδομένων σε μορφή CAD

Όλα τα μετρούμενα σημεία μπορούν να αποθηκευτούν σε αρχεί DXF, π.χ. κάτοψη, όψη ή ακόμη και ως 3Δ δεδομένα και συνεπώς να μεταφερθούν μετέπειτα στον Η/Υ του γραφείου μέσω USB.

Μεταφορά των δεδομένων σε πραγματικό χρόνο

Τα δεδομένα μπορούν επίσης να μεταφερθούν και άμεσα σε Η/Υ, κινητό τηλέφωνο ή τάμπλετ μέσω WLAN ή Bluetooth®. Αποθηκευμένες και διαθέσιμες για χρήση όταν κριθεί σκόπιμο διατηρεί και τις φωτογραφίες που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια των μετρήσεων.Χάρη στην τεχνολογία Χ Range Power το DISTO S910 προσφέρει γρήγορες και αξιόπιστες μετρήσεις σε απόσταση έως και 300m. Επιπλέον, με την ίδια συνέπεια ανταποκρίνεται και στις περιπτώσεις επιφανειών με μεγάλη αντανακλαστικότητα καθώς και σε ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες φωτισμού. Είναι πιστοποιημένο κατά ISO 16331-1.

Το πλήρες πακέτο περιλαμβάνει:

  • Το αποστασιόμετρο Leica DISTO™ S910
  • Θήκη
  • Λουράκι καρπού
  • Φορτιστή
  • Ανυψωτικό τρίποδα
  • Βάση ακριβείας
  • Ανθεκτική βαλίτσα μεταφοράς