Κατασκευαστές

Laser αποστασιόμετρο Leica Disto D810

792297

Νέο

Το Leica DISTO™ D810 touch είναι το πρώτο αποστασιόμετρο στον κόσμο με οθόνη αφής.  

Αυτό επιτρέπει γρήγορη και εύκολη χρήση.Μια άλλη επαναστατική λειτουργία είναι η μέτρηση με την χρήση φωτογραφίας.  Χάρη στην ενσωματωμένη κάμερα μπορείτε να πάρετε φωτογραφίες και να τις μεταφέρετε μέσω USB στον υπολογιστή σας. Προσθέστε στην υψηλή λειτουργικότητα και την δωρεάν εφαρμογή “Leica DISTO™ sketch”.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σε απόθεμα

€682,00 χωρίς Φ.Π.Α.

€845,68 με Φ.Π.Α.

Μεγάλη οθόνη αφής για γρήγορη και απλούστατη λειτουργία.
Χρησιμοποιώντας απλές κινήσεις με τα δύο δάκτυλα, όλες οι λειτουργίες είναι εύκολαπροσβάσιμες. Οι μετρήσεις μπορεί επίσης να γίνουν με την χρήση της οθόνης αφής.

  • Μέτρηση με φωτογραφία

 Δεν ήταν ποτέ ευκολότερο να υπολογίσουμε μήκος, ύψος, επιφάνεια ακόμη και διάμετρο ενός αντικειμένου. Μια μέτρηση με την σωστή κλίση είναι το μόνο που χρειάζεται. Οι επιθυμητές μετρήσεις

ορίζονται από δύο βέλη στην φωτογραφία και η μέτρηση εμφανίζεται στην οθόνη.

  • Τεκμηρίωση με φωτογραφία

Η λειτουργία κάμερας στο Leica DISTO™ D810 touch είναι πολύ χρήσιμη διότι μπορείτε να έχετε την μέτρηση μαζί με την φωτογραφία, την οποία μπορείτε να στείλετε στον υπολογιστή μέσω. Έτσι η πληροφορία της μέτρησης δεν χάνεται ποτέ.

  • Υψηλή ακρίβεια

Το Leica DISTO™ D810 touch προσφέρει πολλές λειτουργίες έμμεσης μέτρησης. Ο ειδικά σχεδιασμένος αισθητήρας κλίσης εγγυάται μετρήσεις με ακρίβεια. Για ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια μπορείτε να επιτύχετε με την προσθήκη του αντάπτορα Leica FTA360 που προσαρμόζεται στον τρίποδα.

  • Αδιάβροχο IP 54
  • Εμβέλεια 0.05 πάνω 120μ
  • Ακρίβεια ± 1 mm